toon alle filters ...opnieuw zoeken

Accommodaties Mallorca

Accommodaties Mallorca

Het adembenemende Mallorca is een waar paradijs voor iedere soort vakantieganger. Heb je zin in een actieve vakantie met zon, zee en strand? Wil je de natuur in met een huurauto? Of ga je liever de hele avond stappen? Kom dan naar Mallorca! Het Spaanse eiland heeft tientallen verschillende soorten accommodaties waar je een heerlijke vakantie zult beleven. Zie jij jezelf al hangen in een zwembad van je eigen vakantievilla? Of ga je liever voor een eigen appartement met uitzicht op de helderblauwe zee? Wat je ook kiest: een verblijf op Mallorca in een van de volgende accommodaties kan niet anders dan slagen!

Appartementen Mallorca

Op Mallorca staan honderden appartementen van locals en bedrijven die het hele jaar door worden verhuurd aan toeristen. Rondom Magaluf en El Arenal is er zo'n groot aanbod dat je altijd wel ergens terecht kunt. Het voordeel aan een eigen appartement op Mallorca is dat je vaak weinig betaalt in vergelijking met bijvoorbeeld een grotere villa op Mallorca of vakantiehuis op Mallorca en dat je je eigen keuken hebt, zodat je niet iedere avond geld kwijt bent aan uiteten. Tip: boek in het voorseizoen of het naseizoen voor écht goede prijzen. Vaak kun je dan voor een prikkie een mooi appartement dichtbij het strand huren.

Hotels Mallorca

Wil je liever wat meer luxe? Kies dan voor een hotel op Mallorca. Er zijn diverse leuke en luxe hotels te vinden op het eiland, vaak op basis van all-in of half pension. Het grote voordeel aan een hotel is dat je je nergens druk om hoeft te maken. Je handdoeken worden voor je gewassen, het ontbijt staat vaak klaar en met een beetje geluk kun je er ook nog eens overheerlijk eten. Je vindt veel mooie hotels aan de zuidkust van het eiland waardoor je op loopafstand van het strand, de boulevard en de bruisende dorpen bent.

Vakantiehuis Mallorca

Luxe hoef je niet alleen te vinden in een hotelkamer. Mallorca en vakantiehuizen gaan heel goed samen! Het eiland kent een paar prachtige luxe villa's waar je je echt op vakantie zult voelen. Denk aan mooie witte vakantiehuizen met veel kamers, een eigen zwembad, een prachtig uitzicht en een hele goede locatie. Vanuit het zwembad kun je vaak zo de zee in rollen of aanschuiven bij een van de sfeervolle restaurants aan de kust. Vakantiehuizen en villa's op Mallorca zijn de ideale verblijfsplekken voor groepen vrienden en/of familie.

Accommodaties bestemmingen

Bekijk accommodaties op Mallorca