Scooter huren op Mallorca

Bekijk accommodaties op Mallorca
Scooter huren

Scooter huren op Mallorca

Mallorca is een prachtig eiland om je vakantie door te brengen. Wil je niet voortdurend op dezelfde locatie blijven, maar ook de rest van het eiland beter leren kennen? Dan is het huren van een scooter een logische keuze. Hoe huur je een scooter en waar let je op bij het huren van een scooter?

Waarom een scooter huren?

Het huren van een scooter is een ideale manier om het eiland te verkennen. Bovendien is dit het enigste vervoersmiddel waardoor jij je echt vrij voelt op het eiland. Vaak kun je een scooter huren tegen een klein bedrag.

Hoe huur je een scooter?

Op bijna elke hoek van de straat is wel een bedrijf te vinden waar je een scooter kunt huren. Vaak huur je een scooter voor 24 uur. Je betaalt daar slechts een paar tientjes voor. Je kunt de scooter 's avonds inleveren, maar het kan veelal ook de volgde morgen.

Waar let je op?

Als je besluit een scooter te huren, is het slim met een aantal zaken rekening te houden. Kijk niet alleen goed na of de banden versleten zijn, maar check ook of je allrisk verzekerd bent. Uiteraard is het handig om het telefoonnummer van de verhuurder bij de hand te hebben, mocht er onderweg iets mis gaan. Voordat je de weg opgaat is het verstandig de tank vol te gooien. Je weet namelijk nooit wanneer je een volgend tankstation tegenkomt! Ben je wel toe aan een beetje avontuur en uitdaging op Mallorca? Huur dan een scooter tegen een aantrekkelijk tarief.

Hieronder vind je de bekendste rentals om je scooter te huren, geselecteerd op prijs en kwaliteit.

Mister Scooter
Adres: Calle Manacor 123, 07007, Palma de Mallorca, Website

Mallorca Vintage Motors
Adres: Plaza Porta Santa Catalina 5, Palma de Mallorca, Website

Bullimoto Scooter rental
Adres: C/Pursiana 35, Palma de Mallorca, Website

Cooltra Scooter Hire
Adres: Calle Garsa 1, Palma de Mallorca, Website

Island Drive Scooter Hire
Adres: Plaza Porta Santa Catalina 5, Palma de Mallorca, Website

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk accommodaties op Mallorca

Gerelateerde pagina's