Uitgaan op Mallorca

Het bruisende Mallorca is de perfecte vakantiebestemming voor iedereen die van een goed feestje houdt. Door veel jongeren wordt het eiland zelfs gezien als hét partyeiland van Spanje! Vooral het gebied rondom het populaire Er Arenal aan de zuidkust van Mallorca is in de zomer drukbezocht. Hier vind je de meeste discotheken, bars, clubs, kroegen en restaurants. Ook rondom Magaluf kun je terecht voor een feestelijke vakantie met veel uitgaan en stappen. Waar moet je zijn voor een goed feestje op Mallorca? Lees het hier.

Uren dansen in de discotheek

Wanneer je tijdens je vakantie er zeker van wilt zijn dat je meerdere avonden kunt doorbrengen in een drukbezochte discotheek dan moet je aan de zuidkust van Mallorca zijn. El Arenal, Playa de Palma en Magaluf zijn de plaatsen waar je de meeste discotheken zult vinden. De grootste en meest bekende clubs op het eiland zijn Club Pacha, Tito's en Abraxas. Bij deze clubs wordt vrijwel altijd om entree gevraagd. Hier krijg je echter wel toegang en een aantal drankjes voor terug. In het hoogseizoen in de zomer komen er vaak bekende dj's richting de clubs en discotheken zodat jij en je vrienden tot de vroege uurtjes kunnen dansen op kwalitatief goede muziek.

Live muziek op Mallorca

Ben je gek op uitgaan maar hoef je niet per se de hele avond met de voetjes van de vloer? Er zijn verschillende kroegen en clubs waar je in het hoogseizoen iedere avond naar toe kunt gaan voor live-muziek. Zo zijn er in Palma de Mallorca diverse jazzclubs te vinden en kun je in de hoofdstad ook terecht voor live-bluesmuziek. De hoofdstad is sowieso de juiste plek voor een ieder die uitgaan gezellig vindt, maar niet per se tussen de jongeren hoeft te staan. Tip: ga naar een van de vele karaokebars voor je eigen live-muziek! Met een groep vrienden is de avond zeker geslaagd wanneer jullie op het podium klimmen!

Bier drinken in een bierstube

Op Mallorca zul je veel Duitse toeristen tegen komen. Het is dus ook niet heel gek dat er overal op het eiland diverse bierstubes te vinden zijn. In El Arenal is er zelfs een echte Bierstrasse met alleen maar Duitse kroegen! In een bierstube kom je voor pullen bier, Duitse muziek en echte currywurst. In dergelijke kroegen zul je dan ook voornamelijk Duitsers vinden. Er zijn ook enkele Nederlandse kroegen en discotheken op Mallorca: bezoek bijvoorbeeld Café De Slok of ClubNL in het bruisende El Arenal voor een biertje en een bitterbal.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk accommodaties op Mallorca

Gerelateerde pagina's