All inclusive Mallorca

Zin in echt even helemaal niks, languit op een bedje met een goed boek? Kies dan voor een all inclusive Mallorca. We hebben een aantal hele fijne resorts voor je geselecteerd, op verschillende locaties en in verschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils!

Rich and famous

Het eiland Mallorca verwelkomt al jaren de ‘rich and famous’ voor een welverdiende vakantie of zelfs voor een permanent verblijf. Sterren als Claudia Schiffer, Boris Becker en Rafael Nadal hebben een huis op het eiland. Omdat het eiland zo toegankelijk is voor de welgestelden, zijn er vele luxe accommodaties te vinden op Mallorca. Klassieke historische gebouwen die omgebouwd zijn tot modern hotel, maar ook hele charmante ‘finca’s’, oftewel boerderijen, die van alle gemakken zijn voorzien. Maak je geen zorgen, in alle prijsklassen zijn zeer aangename accommodaties te vinden, dit geldt ook voor de resorts.

All inclusive resorts

In het noorden, oosten en zuiden van het eiland vind je veel resorts waar je je vakantie op Mallorca all inclusive kunt doorbrengen. Veel resorts liggen dichtbij het strand, zodat je de heldere turquoise blauwe zee kunt afwisselen met het riante zwembad van je resort. Kinderen vermaken zich opperbest in de resorts die Mallorca te bieden heeft, ook voor hen wordt het een topvakantie. Wil je even een dagje van je resort af, dan is er in de meeste badplaatsen genoeg te beleven, winkeltjes, restaurantjes, terrassen, musea, noem maar op.

Op Mallorcavakantie.nl vind je diverse resorts die een all inclusive vakantie aanbieden op verschillende plekken op het eiland. Ga op zoek naar het resort dat jou een droomvakantie op Mallorca kan bezorgen en boek het direct via onze partners.

Bekijk All inclusive accommodaties op Mallorca