De 10 leukste attractieparken op Mallorca

Bekijk accommodaties op Mallorca
De 10 leukste attractieparken op Mallorca

Het Spaanse eiland Mallorca is een vakantiebestemming voor de hele familie. Op het eiland zijn leuke attractieparken te vinden waar zowel jong als oud zich absoluut kan vermaken. Combineer een zonnige vakantie met een bezoek aan een van deze tien attractieparken om je vakantie op Mallorca compleet te maken. Waar ben jij deze zomer te vinden? Ga je abseilen in het Jungle Parc of knal je van een van de glijbanen af in Western Water Park?

1. Jungle Parc

Een van de leukste en meest avontuurlijke parken van Mallorca is Jungle Parc in Santa Ponsa. Waan je even als Tarzan of Jane en slinger als een echte junglebewoner door de bossen van Jungle Parc.

2. Marineland Mallorca

Zwemmen met dolfijnen? Kijken hoe de zeeleeuwen worden gevoerd? Dat doe je bij Marineland Mallorca in Costa d’en Blanes.

3. Katmandu Park

In Magaluf vind je Katmandu Park, waar je het dagelijks leven kunt ontsnappen. Ontdek het thema waterpark op je eigen manier! Leuk weetje: je kunt verblijven in een hotel bij het park zodat jullie optimaal kunnen genieten van Katmandu Park.

4. Western Water Park

Vlakbij Katmandu Park ligt Western Water Park, een groot waterpark met bizar hoge waterglijbanen, leuke shows en actieve attracties.

5. Artestruz

Een interessante en leerzame outdooractiviteit is een bezoek aan Artestruz in Illes Balears. Leer spannende weetjes over verschillende soorten dieren die er wonen en voed de dieren uit de hand.

6. Sol Wave House

Op zoek naar een tropische plek op Mallorca? Bezoek dan Sol Wave House vlakbij het strand van Magaluf: een exotische plek met helderblauwe zwembaden, plekken om te surfen en heerlijke ligplekken.

7. Hidropark

In Puerto Alcudia ligt het sfeervolle Hidropark: een waterpark met voor ieder wat wils. Zwembaden, familieglijbanen, spannende glijbanen en ga zo maar door.

8. Aqualand El Arenal

Aqualand El Arenal is een mooi waterpark met diverse faciliteiten, zoals een sauna, jacuzzi, golfbanen en verschillende zwembaden. Ideaal voor een actief én een ontspannen verblijf.

9. Jumaica Tropical Park

In Porto Criso ligt Jumaica Tropical Park, een wildlife park met een botanische tuin, wilde dieren en een heuse bananenplantage. Interessant en leerzaam!

10. Forestal Park

In Palma de Mallorca ligt Forestal Park, een rustig outdoor park voor een ontspannen dagje weg. Beklim de bomen en bekijk de diverse sprookjesachtige natuurverschijnselen.

Deel dit bericht

Ja? Is Mallorca jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Mallorca