De leukste bars met live muziek op Mallorca

Bekijk accommodaties in Palma
De leukste bars met live muziek op Mallorca

Het Spaanse eiland Mallorca is een razend populaire vakantiebestemming voor toeristen uit geheel Europa. Er heerst een heerlijk klimaat, er zijn prachtige stranden en heerlijk warm zeewater. Kortom Mallorca heeft alles in zich voor een ontspannen strandvakantie. Nadat je overdag lekker aan het strand geluierd hebt, wil je ‘s avonds natuurlijk uitgaan. Je kunt naar één van de vele grote en kleinere discotheken gaan, maar houd je van live muziek dan kun je op Mallorca ook genoeg leuke bars vinden. Vooral de hoofdstad Palma de Mallorca is een stad met vele leuke bars met elke avond live muziek. Hierbij een overzicht van de leukste bars, waar live muziek gegarandeerd is.

Blues Villeis

De liefhebbers van bluesmuziek komen in Blues Villeis in Palma helemaal aan hun trekken. De bar is elke dag geopend van 22:30 uur tot 4:30 uur en in het weekend zijn ze een half uurtje langer geopend. Elke avond is er een blues muziekavond, waar je lekker kunt swingen en er veel verschillende soorten bluesbands hun opwachting maken.

Jazz Voyeur

Dit gezellige café is ideaal om te relaxen onder het genot van een drankje en het ontmoeten van nieuwe mensen. Op de achtergrond kun je genieten van live jazz en blues muziek. ‘s zomers is het café dagelijks geopend vanaf 20:30 uur tot 1:00 uur en in het weekend tot 3:00 uur. Er worden verschillende stijlen jazz, blues en R&B gespeeld door allerlei bandjes.

Hogan’s Palma

Houd je van een breed scala aan top 40 muziek dan kun je terecht in Hogan’s Palma. Deze bar heeft een eigen huisband met de naam Mama Kin onder leiding van twee geweldige zangers, Jaime Perpiña en José Baena. De huisband treedt elke woensdagavond tot zondagavond op vanaf 23:30 uur tot 4:00 uur. Het repertoire is zeer uitgebreid met allerlei top 40 muziek en rock hits, dus de meeste nummers kun je onder het genot van een drankje lekker meezingen.

Club en café Garito

In dit café kun je ook nog eens lekker eten en ‘s avonds wordt de hele tent omgebouwd tot een hippe club. Het is dan namelijk een pop-podium dat plaats biedt aan veel verschillende soorten bandjes met uiteenlopende muziekgenres. Daarnaast is er ruimte om te dansen op de muziek van een dj en ervaar je de sfeer van een danceclub. Vanaf 20:00 uur kun je hier lekker komen eten en vervolgens tot 4:00 uur in de ochtend meezingen met bands of dansen op muziek van een dj.

Shamrock café

In het Shamrock café kun je genieten van de Ierse gastvrijheid. Een eigen huisband speelt hier dagelijks verschillende soorten muziek, zoals soul, funk, reggae, blues en rock. Van welke muziekstijl je ook houdt, je vindt het hier. Shamrock café heeft dagelijkse openingstijden van 11:30 uur tot 4:45 uur.

Blue Jazz Club

Dit is een kleinschalig maar zeer gezellig café voor maximaal 150 personen die van jazz muziek houden. Van donderdag tot en met zaterdag spelen hier live bands jazz muziek. Een groot voordeel is dat de entree gratis is en de drankprijzen laag. Ook is het mogelijk om in het restaurant, wat onderdeel van dit café is, onder het genot van eten te genieten van live jazz muziek.

Deel dit bericht

Ja? Is Mallorca jouw bestemming?
Bekijk accommodaties in Palma