Bekijk Mallorca vanuit een helikopter

Bekijk accommodaties op Mallorca
Bekijk Mallorca vanuit een helikopter

Mallorca is een van de populairste eilanden om je vakantie door te brengen. In Mallorca is er voor elke vakantieganger wel iets te doen. Terwijl de ene persoon ervan geniet om volop te feesten, kiest de ander ervoor om te duiken of te golfen. Ruim 300 dagen per jaar schijnt de zon op het eiland en dat maakt Mallorca tot een aantrekkelijke vakantiebestemming voor jong en oud. 

Een leuke activiteit om te ondernemen tijdens je vakantie is een helikoptervlucht. Wat maakt een vlucht zo bijzonder en waar kun je terecht op Mallorca voor het boeken van een helikoptervlucht?

Helikoptervlucht - Een unieke activiteit

Als je aankomt op Mallorca valt het prachtige landschap je direct op. Mallorca kun je op verschillende manieren ontdekken. Zo kun je een auto huren of met het openbaar vervoer het eiland verkennen. Wil je een vakantie op Mallorca op geheel andere wijze aanpakken en een unieke activiteit ondernemen? Bekijk Mallorca dan vanuit een helikopter en boek een vlucht. Je geniet dan van een prachtig uitzicht waar je nog lang over na kunt praten. De vlucht duurt ongeveer een uur en je hebt de keuze uit verschillende vliegroutes.

Waar moet je zijn voor een helikoptervlucht?

Voor een helikoptervlucht op Mallorca kun je terecht bij Helicentre Mallorca. Helicentre Mallorca ligt in het Aerodromo de Son Bronet en biedt dagelijkse helikoptervluchten aan voor toeristen. Dit Britse bedrijf verzekert je van een fantastisch uitzicht vanuit een helikopter. Met je telefoon en/of camera kun je prachtige foto's maken vanuit de helikopter. Wil je weten wat de opties zijn voor jouw budget? Neem dan een kijkje op de website van Helicentre Mallorca en plan direct een helikoptervlucht in.

Volg vlieglessen en behaal je vliegbrevet

Wil je naast een helikoptervlucht ook je vliegbrevet halen? Helicentre Mallorca biedt de mogelijkheid om vlieglessen te volgen. Als je er altijd al van hebt gedroomd om je vliegbrevet te halen, dan is dit natuurlijk absoluut aan te raden. Niets is zo leuk als zelf een vliegtuig besturen.

Geniet van een zonnige vakantie op Mallorca

Wil je je vakantie op Mallorca kleurrijk vormgeven? Maak dan een helikoptervlucht op Mallorca en ontdek het eiland vanuit de lucht. Vliegtickets naar Mallorca zelf boek je via het reisbureau of eenvoudig online. Er zijn volop accommodaties te boeken waar je tijdens je vakantie op Mallorca kunt verblijven. Kortom, genoeg reden om je vakantie door te brengen op Mallorca.

Deel dit bericht

Ja? Is Mallorca jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Mallorca