De leukste excursies op Mallorca

Bekijk accommodaties op Mallorca
De leukste excursies op Mallorca

Wat is er heerlijker dan een vakantietrip naar Mallorca? Hier kun je ongestoord genieten van zon, strand en zee. Een fantastische bestemming dus om helemaal te ontspannen, op te laden en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Wil je, naast zon, zee en strand, graag nog wat meer ontdekken van Mallorca, boek dan een of meerdere excursies. Er zijn er meer dan genoeg. Over een aantal van de leukste excursies lees je hieronder:

Excursie naar Soller

Wil je in een dag een heleboel zien van Mallorca, kies dan voor een excursie naar Soller. Tijdens deze trip begin je bij Palma de Mallorca en daarvandaan reis je met een nostalgisch treintje naar en door Soller. Je ziet tijdens deze trip allerlei bezienswaardigheden van Mallorca en niet te vergeten de prachtige natuur. Je kunt tijdens deze excursie ook een wandeling maken op een van de kloven langs de kust. Hierbij moet je echter wel van een stukje spanning en avontuur houden.

Excursie naar Aqualand

Houden jullie van water en dat in combinatie met spanning en avontuur, ga dan zeker een dag naar waterpretpark Aqualand. Dit waterpark behoort tot een van de grootste van Europa en belooft spanning, avontuur, ontspanning en plezier voor jong en oud. Je vindt er bijvoorbeeld glijbanen als de Black hole, de Kamikaze of de Grand Canyon. Daarnaast kun je ook een poosje rustig dobberen op de Congo river in een fantastische rubberen zwemband. Er is dus afwisseling genoeg te vinden en werkelijk voor elk wat wils.

Excursie naar Marineland

Ook dit belooft een fantastische dag voor jong en oud. Je kunt hier gemakkelijk een dag door brengen te midden van dolfijnen, pinquïns, zeeleeuwen, enz. De hele dag door vinden er allerlei shows plaats met zeeleeuwen en dolfijnen. Je kunt verder ook nog een kijkje nemen in het Tropisch Aquarium vol zeeschildpadden en tropische vissen. Wil je aan het eind van de trip nog even heerlijk ontspannen, strek je dan heerlijk uit op het privéstrandje van Marineland. En voor de mensen die kicken op avontuur en spanning is er nog het tropische paviljoen met anaconda's, piranha's en pythons.

Excursie per quad

Willen jullie eens een keer wat anders, huur dan een quad. Op deze manier verken je op een leuke manier een heel stuk van Mallorca. Bij bijvoorbeeld Quad Mallorca kun je kiezen uit verschillende tochten die je per quad kunt maken. Soms is het ook mogelijk om het huren van een quad te combineren met bijvoorbeeld een geocoaching tour of een speedboottocht.

Deel dit bericht

Ja? Is Mallorca jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Mallorca