Mallorca, ideaal voor jong en oud

Bekijk accommodaties op Mallorca
Mallorca, ideaal voor jong en oud

Op zoek naar een vakantiebestemming waar iedere leeftijdsgroep kan genieten van een welverdiende vakantie? Wil je een bestemming waar, ongeacht je leeftijd, van alles te zien en te beleven valt? Dan is Mallora een hele goede optie. Dit Spaanse eiland is ongekend populair als vakantiebestemming en dat is natuurlijk niet voor niets. De diversiteit op het eiland is enorm, waardoor je er van alles kunt zien en beleven, van welke leeftijd je ook bent.

Uitgaan óf genieten van de rust!

Voor de jongeren en de jongere ouderen heeft Mallora een bruisend uitgaansleven. El Arenal is tot diep in de nacht geopend voor iedereen die van drinken, dansen en uitgaan houdt. Bezoek leuke feesttenten, kleine kroegjes of juist een enorme discotheek. Mensen die van uitgaan houden zullen zich in ieder geval niet snel vervelen. Ook wanneer je op zoek naar rust bent, is Mallorca de ideale vakantiebestemming. Feestgangers laten namelijk het grootste gedeelte van het eiland links liggen en juist in die gedeelten kun je heerlijk genieten van de rust en kennismaken met de lokale cultuur. Je kunt hier op je gemakje een hapje eten of een strand bezoeken waar nauwelijks andere toeristen te vinden zijn.

Zee en strand

Natuurlijk ga je, ongeacht je leeftijd, vooral naar Mallora voor zon, zee en strand. Ook dit is ontzettend divers. Zo zijn er erg commerciële stranden waar muziek en drank is en waar vooral jongeren overdag plezier maken. Er zijn echter ook talloze rustige strandjes midden in prachtige baaitjes. Sommige strandjes zijn zo uniek dat je ze enkel per boot kunt bereiken. Sommige boottochten voeren je naar deze stranden, waar je met een select gezelschap de hele dag kunt genieten van het strand, een drankje en een overheerlijke barbecue. Overigens is een boottocht sowieso een aanrader. Vanaf zee ziet het eiland er weer totaal anders uit.

Boven water alles wel zo'n beetje gezien? Rondom Mallorca ligt een fantastische onderwaterwereld. Je zult al snorkelend of duikend je ogen uitkijken! Ben je meer een natuurliefhebber? Ook dan zal Mallorca je verrassen. In het noordwesten vind je nog de meest ongerepte natuur met als hoogtepunt het indrukwekkende Tramuntana bergmassief. De hoogte top is Puig Major en het is de ideale omgeving voor mooie wandelingen of fietstochten. In het noordoosten zijn er twee prachtige baaien die ideaal zijn voor natuurlijke wandelingen. Geniet van de ruige rotsformaties en de prachtige vergezichten. Even genoeg van de natuur en liever genieten van moderne faciliteiten? Bezoek dan hoofdstad Palma Mallorca. Hier kun je uitgebreid shoppen. Talloze grote modemerken hebben hier hun eigen winkels en tussendoor kun je op een terrasje tot rust komen. Je ziet het: jong of oud, Mallorca zal nooit vervelen.

Deel dit bericht

Ja? Is Mallorca jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Mallorca