Mallorca, waar moet je heen om te stappen?

Bekijk accommodaties op Mallorca
Mallorca, waar moet je heen om te stappen?

Als de schemering invalt, komt Mallorca pas echt tot leven. Als je nog nooit je vakantie hebt doorgebracht op Mallorca is het natuurlijk prettig om te weten bij welke clubs je helemaal uit je dak kunt gaan. Er zijn veel clubs, bars en discotheken te vinden die je allemaal verleiden om binnen te stappen. Welke van deze mag je absoluut niet missen? 

De gehele nacht door feestvieren

Vooral de stad Palma is aantrekkelijk voor feestvierend publiek. Je vindt er verschillende clubs en bars die altijd veel gezelligheid met zich meebrengen. Rond een uur of 2 in de nacht verplaatst het feest zich richting de boulevard waarna je zeker kunt doorgaan tot een uur of 5 of 6 in de morgen. Je hoeft niet bang te zijn dat jij je een moment zal vervelen.

De grootste discotheek op het eiland

De grootste discotheek op Mallorca is BCM. Het is één van de grootste discotheken van Europa en er zijn talloze zalen te vinden waar jij je kunt vermaken. Bovendien ben je altijd verzekerd van goede muziek, want DJ's zoals David Guetta, Afro Jack en Armin van Buuren hebben hier hun plaatjes mogen draaien. Natuurlijk wil je hier dan minimaal een keer zijn binnen geweest!

Dansen in Club NL

Een andere grote club op Mallorca is Club NL. Elke avond en nacht komen hier verschillende muziekstijlen voorbij en je kunt er heerlijk genieten van veel bier en talloze goedkope shots. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze club.

Uitgaan in Nederlandse stijl

Voor jou als Nederlandse toerist zijn er op Mallorca voldoende clubs te vinden die voorzien zijn van een nationaal tintje. De Heeren van Amstel is niet alleen gezellig, er draait ook elke week een andere Nederlandse DJ. Ook Feestcafé Shooters is een aanrader om te bezoeken. Hier worden de beste de beste Apres-ski meezingers gedraaid en kun jij jezelf tot in de late uurtjes vermaken.

Een populaire discotheek op Mallorca is Disco Bar 538. Deze discotheek kun je vinden aan de boulevard van El Arenal en biedt dagelijks enorm veel plezier. Er is plaats voor ongeveer 400 feestvierders. Wees er dus op tijd bij en vergeet niet voldoende taxigeld mee te nemen!

Deel dit bericht

Ja? Is Mallorca jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Mallorca