Rots springen op Mallorca

Bekijk accommodaties op Mallorca
Rots springen op Mallorca

Het zonovergoten Mallorca is een waar paradijs dankzij de vele baaien, stranden en indrukwekkende rotsformaties. De historische bezienswaardigheden geven het eiland Mallorca een sprookjesachtige uitstraling. Op dit eiland kun je dan ook uitstekend je vakantie doorbrengen. Tijdens een verblijf op Mallorca hoef je niet de gehele dag op het strand te verblijven. Er is genoeg te ondernemen tijdens je vakantie, zeker als je een beetje van avontuur houdt. 

Springen voor de durfal

Mallorca op spectaculaire wijze beleven, is mogelijk dankzij het prachtige natuurgebied dat te vinden is op het eiland. Of je nu van klimmen, abseilen of mountainbiken houdt, op Mallorca kan het allemaal. Ben je een echte durfal? Dan is rots springen op Mallorca echt iets voor jou!

Klimmen, klauteren en springen op Mallorca

Ga je voor de ultieme adrenaline kick tijdens je vakantie? Kies dan voor rots springen op Mallorca. Het landschap van Mallorca is uitstekend geschikt voor de klimmer en klauteraar. Dit heeft het eiland te danken aan de rotsformaties, kloven en de beroemde boog in Es Pontas. Als je het klimwerk rustig aan wilt opbouwen, kun je het beste beginnen met klimmen, hiken of abseilen. Na een tijdje begin je aan het echte rots springen, een populaire activiteit op Mallorca.

Rots springen in Es Pontas

De echte avonturier gaat op Mallorca voor het spectaculaire rots springen. Het eiland staat bekend om de deep-water solo's. Dit betekent dat je klimt zonder touwen waarna je je in het water laat vallen. Deze activiteit wordt vooral gedaan bij de boog in Es Pontas. Deze natuurlijke boog is de locatie voor het rots springen op Mallorca. Uiteraard spring je onder begeleiding van professionals. Hoe leuk rots springen ook is, het blijft een activiteit met risico's. Springen kan in de periode van april tot en met oktober en kost je ongeveer 50 euro.

Een avontuurlijke vakantie op Mallorca

Ben jij een echte avonturier en geniet je ervan om tijdens een vakantie extreme sporten te beoefenen? Boek dan een vakantie naar Mallorca. Dit eiland biedt volop uitdaging voor elke avonturier. Naast rots springen kun je op Mallorca ook mountainbiken, duiken of een helikoptervlucht maken. Zorg voor een goede reisverzekering. Daarmee voorkom je eventuele nadelige financiële risico's bij diefstal of een ongeval. Op diverse vergelijkingswebsite kun je diverse verzekeraars vergelijken op basis van premie en polisvoorwaarden.

Laat je inspireren door het veelzijdige en avontuurlijke Mallorca en maak er een enerverende vakantie van!

Deel dit bericht

Gerelateerd

Ja? Is Mallorca jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Mallorca