Hotel Mallorca

Op zoek naar een mooie hotel op Mallorca? Als populaire vakantiebestemming heeft het eiland Mallorca uiteraard een zeer ruim aanbod van hotels. In alle soorten en maten. Van luxe tot hotel omgebouwde historische panden tot gezellige familiehotels in een van de vele badplaatsen.

Hotel in het binnenland of aan de kust

Mallorca heeft bijzonder veel te bieden als vakantiebestemming. Wil je languit op een bedje genieten van de zon, bekijk dan de hotels die we voor jou hebben geselecteerd aan de zuidkust van het eiland in en om de hoofdstad. Ben je op zoek naar luxe midden in de natuur? Kies dan voor een van de mooie plekjes in het binnenland. Badplaatsen als Playa de Palma, El Arenal en Ca’n Pastilla zijn erg geliefd bij toeristen. Je vindt er langgerekte zandstranden, wit geplaveide boulevards en een heleboel gezellige eettentjes.

Hotel in de stad

Ook de hoofdstad van het eiland, Palma de Mallorca, is een perfect vertrekpunt voor een vakantie op Mallorca. De stad biedt een mix van historische en moderne architectuur. Dit geldt ook voor de hotels, van de hipste hotspots tot klassieke luxe. Een hotel in Palma biedt toegang tot zon, zee en cultuur. Als je in een hotel in de stad verblijft, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan de kathedraal, het Almudaina paleis en Plaza Mayor. Houd je van een feestje, breng dan een bezoek aan een van de vele trendy nachtclubs in de stad. Mallorcavakantie.nl heeft een ruime selectie van hotels op Mallorca voor je gemaakt, groot klein, luxe, betaalbaar, kindvriendelijk, romantisch, alles is te vinden op onze site. Veel plezier met kiezen!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Hotels op Mallorca

Gerelateerde pagina's