Vakantiehuis Mallorca

Een vakantiehuis op Mallorca boek je in elk jaargetijde. Door de milde temperatuur op het eiland is het bijna het hele jaar door goed vertoeven. Geniet van volop zon, zee en strand in een groene omgeving. Met activiteiten voor jong en oud en naast cultuur ook de nodige uitgaansmogelijkheden verveel je je niet wanneer je een vakantiehuis op Mallorca huren gaat.

Een Mallorca vakantie met het hele gezin

Een vakantiewoning op Mallorca kun je precies naar jouw behoefte huren: van luxe villa tot appartement. En ook de appartementen zijn er in verschillende formaten: van kleine studio's voor stellen tot ruime familieappartementen. En wat dacht je van een villa of landhuis met een eigen zwembad? Vakantiehuisjes zijn ideaal wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat en vaak mag je zelfs je huisdieren meenemen. Je kunt kiezen tussen de meest moderne accommodaties tot charmante traditionele onderkomens. Op Mallorca ligt stad, strand en platteland bovendien niet ver van elkaar af, zodat je kunt kiezen voor een vakantiehuisje in een rustige omgeving en toch dichtbij alle faciliteiten verblijft.

Een mooie omgeving voor je vakantiehuisje op Mallorca

Mallorca kent veel gebieden waar olijfbomen, sinaasappelbomen en citroenbomen je omringen. Of kies voor een vakantiehuisje bij de hoofdstad Palma de Mallorca met een imposante Santa Maria kathedraal en prachtige Bellver burcht. Huur een huisje in een van de gezellige stedelijke omgevingen of boek een woning bij het strand. Ook in een groene heuvelrijke omgeving zoals in de nabijheid van het natuurpark Llevant of de authentieke bergdorpjes zijn vakantiewoningen te vinden. Ben je een cultuurliefhebber, dan kun je de druipsteengrotten die op het eiland te vinden zijn bezoeken. Houdt je van een actieve vakantie, dan kies je bijvoorbeeld voor een huisje waarbij je op loopafstand kunt wandelen, watersporten, of allebei.

Genieten op jouw manier in een vakantiehuis op Mallorca

Dit kan bovendien het hele jaar door, want het klimaat op Mallorca is altijd mild. Natuurlijk blijven zomervakanties het meest populair, maar een ontsnapping aan de kou die je naar het zachte weer in Mallorca voert is ook een prima optie. Ook het zonnige voor- en najaar biedt kans voor een korte uitvlucht tijdens de schoolvakanties. Met prachtige onderkomens om uit te kiezen en tal van evenementen het hele jaar door beleef je altijd een heerlijke vakantie. Geniet van het prachtige uitzicht en de gemakkelijke bereikbaarheid van bijna alles op het eiland. Maak een uitstapje met de boot en de trein van Sóller, of ga beroemdheden spotten en shoppen in Puerto Portals.

Geniet van een prachtige zonsondergang vanaf je balkon op Mallorca. Of je nu behoefte hebt aan een kleine vakantie in het winterseizoen, of met de kinderen op zomervakantie gaat: het hele jaar door kun je in een vakantiehuisje op Mallorca van je welverdiende vakantie genieten.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Vakantiehuizen op Mallorca

Gerelateerde pagina's