Appartement Mallorca

Zelf zorgen voor een ontbijtje en ’s avonds kiezen uit een van de vele gezellige restaurantjes in de buurt? Kies dan voor een vakantie in een appartement op Mallorca. Voor je het weet voelt het appartement als ‘thuis’ en wil je niet meer weg.

Appartement aan de kust

Geen zin om je eigen ontbijt te maken? Kies dan voor een Bed & Breakfast en eet mee met wat de Spaanse pot schaft, wel zo gezellig! Een ontbijtje met uitzicht op zee? Kies dan voor een van de vele appartementen aan de wonderschone mediterraanse kust van Mallorca. Houd je van strandjes omringd door pijnbomen en kalkstenen rotsen? Kies dan voor de oostkant van het eiland. Binnen een aantal stappen met je voeten in het zachte zand? Dat kan in het zuiden van het eiland in een van de bekende badplaatsen of net even daar buiten in een onontdekt kustplaatsje. In het binnenland vind je vele ‘finca’s’, tot appartementen omgebouwde oude boerderijen. Midden in het wonderschone landschap, tussen de wijngaarden en olijfbomen.

Midden in de stad

Ook in de hoofdstad van Mallorca vind je genoeg appartementen, van waaruit je de diverse historische hoogtepunten van de stad kunt bezoeken. En waar je zo je bed in rolt, nadat je een van de vele nachtclubs hebt bezocht. Het voordeel van een appartement in de stad is dat de leukste restaurantjes op een steenworp afstand liggen. Restaurantjes waar je kunt genieten van de Spaanse keuken. Tapas en pinxtos, zoals je die van het vasteland van Spanje kent en lokale hoogtepunten als verse groenten van het platteland, natuurlijk de kakelverse visjes en zeevruchten uit de Middellandse Zee en goedgevulde soepen en stoofgerechten.

Kies jouw favoriete appartement uit op Mallorcavakantie.nl, jouw droomverblijf zit er vast en zeker bij.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Appartementen op Mallorca

Gerelateerde pagina's