Villa Mallorca

Viva Mallorca? Nee villa Mallorca! Oftewel een heel fijn riant huis op een van de mooiste eilanden van Europa. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Geloof ons, die zijn er genoeg. ‘Als God in Frankrijk’ wordt al snel ‘als God op Mallorca’.

Luxe en charme

Het is niet zo gek dat er zo veel mooie villa’s op Mallorca staan. Al jaren weten de ‘rich and famous’ hun weg te vinden naar het eiland. Velen niet alleen als vakantiebestemming, ook als tweede, derde of vierde woonplaats. Ga je voor luxe, dan krijg je luxe. Bijvoorbeeld in een van de vele historische gebouwen die omgetoverd zijn tot moderne vakantieverblijven. Ga je voor charme en natuur, kies dan voor een verblijf in een van de tot paradijsjes omgetoverde boerderijen, ‘finca’s’ genoemd.

Binnenland van Mallorca

Niet alleen aan de kust, maar ook in het binnenland van Mallorca vind je diverse mooie villa’s. Misschien juist wel in het binnenland. De mensen hier moeten extra hard hun best doen om de toeristen van de kust weg te trekken en bouwen schitterende villa’s. Sowieso is het binnenland van Mallorca zeer de moeite waard om te bezoeken tijdens je vakantie, ook als je een villa aan de kust hebt gehuurd. Huur een auto en rijd door de wijnvelden en eindeloze boomgaarden met olijfbomen. Zoals die van Es Pla, de vruchtbare vlakte met schitterende amandelbomen, windmolens en vele kleine plaatsjes met gezellige markten. In het binnenland vind je naast villa’s ook diverse luxe retraites waar je in alle rust van je welverdiende vakantie op Mallorca kunt genieten.

Villa aan de kust

Toch liever wat dichter in de buurt van het strand en het nachtleven van de badplaatsen? Huur dan een villa aan de kust. In het zuiden in een van de bekende badplaatsen of richting het oosten waar je kleinschalige kustplaatsjes vindt. Op Mallorcavakantie.nl vind je een ruim aanbod aan villa’s op Mallorca. Jouw droomvakantiehuis zit er vast en zeker bij!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Villa's op Mallorca

Gerelateerde pagina's