Last minute Mallorca

Slechts 2 uur vliegen en toch de schoonheid van het Caribisch gebied ervaren? Dan is Mallorca de perfecte bestemming voor jouw last minute vakantie. Op Mallorcavakantie.nl vind je diverse last minute aanbiedingen naar dit grootste eiland van de Balearengroep in de Middellandse Zee.

Zon, zee, strand en Mallorca

Toe aan rust, relaxen en even helemaal niks? Dat is geen probleem op Mallorca. Het eiland staat bekend om de wonderschone kust. Van hoge kalkstenen rotswanden in het noorden en westen, tot langgerekte zandstranden en pittoreske baaitjes in het oosten en zuiden. Maar er is meer dan dat. Ook als je op zoek bent naar een actieve vakantie, kun je in Mallorca terecht. Dankzij het wonderschone landschap is het een feest om outdoor activiteiten te ondernemen. Op elke hoek van het eiland vind je een beschermd natuurpark. En vergeet vooral niet het ruige Tramuntana gebergte dat langs de westkust loopt.

In de benen

Wandelen en hiken zijn populaire activiteiten op het eiland. Voor elk type wandelaar is er een geschikte route. Wandel je graag, maar dan wel over een golfbaan? Haal dan je hart op, op een van de ruim 20 zeer goed aangelegde golfcourts op het eiland. Stap je liever op de fiets? Dan is ook voor jou een last minute vakantie op Mallorca zeer geschikt. Wielrenners weten het eiland al jaren goed te vinden. Veel professionals verblijven buiten het seizoen op Mallorca en vermaken zich met de vele routes die het eiland te bieden heeft. Na al die inspanningen kun je volop genieten van de lokale culinaire hoogstandjes. Mallorca heeft haar eigen zeer smaakvolle keuken, maar uiteraard kun je op de meeste plekken ook de gezellige Spaanse tapas en pinxtos krijgen.

Twijfel niet langer en boek je last minute vakantie naar Mallorca via Mallorcavakantie.nl. Voor je het weet geniet je van een heerlijk glas wijn met adembenemend uitzicht over het turquoise water.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk accommodaties op Mallorca