De hipste beach clubs op Mallorca

Bekijk accommodaties op Mallorca
De hipste beach clubs op Mallorca

Mallorca is de ultieme vakantiebestemming voor zowel jong als oud. Je kunt er ontspannen aan het strand liggen, volop activiteiten beoefenen of juist genieten van een stukje historie en cultuur. Juist die veelzijdigheid maakt Mallorca tot een aantrekkelijke bestemming voor toeristen. Natuurlijk is Mallorca ook een echt party-eiland. Je kunt er helemaal losgaan bij diverse hippe beach clubs. Welke clubs mag je tijdens een verblijf op Mallorca niet missen? Wij hebben een top 3 voor je samengesteld.

1. Exclusief genieten in BH Mallorca

BH Mallorca in Magaluf heeft in 2015 haar deuren geopend en is een waar paradijs voor feestende vakantiegangers. Je verblijft hier niet alleen in een viersterren hotel, maar heeft tevens een hippe Island Beach Club en een indrukwekkend waterpark. Bijzonder aan BH Mallorca is ook het Open Air festival gedeelte. Op deze plek draaien wereldberoemde DJ's hun platen op dinsdag en donderdag. Een unieke belevenis. Je tickets voor een verblijf in dit viersterren hotel boek je eenvoudig online.

2. Purobeach - Dansen in hemelse sferen

Mallorca is een van de party-eilanden in Europa en dit zie je terug tijdens een bezoek aan Purobeach in Palma. Vanuit deze beach club heb je een prachtig uitzicht over zee. De hele dag kun je hier chillen aan het strand met loungemuziek op de achtergrond. Tijdens een feestavond geniet je niet alleen van een DJ die een optreden verzorgt, maar zie je ook de zon in zee zakken.

3. Voel je een ster in Nikki Beach

Heb je er altijd al van gedroomd van een ster te zijn? Deze ervaring kun je opdoen in Nikki Beach in Palma. Deze beach club staat bekend om het voortreffelijke eten, maar ook vanwege de feesten die er worden gegeven. Uiteraard hoort daar ook een flesje champagne bij. Houd er wel rekening mee dat je hier met een goedgevulde portemonnee naartoe moet gaan. Voor een fles champagne betaal je hier al snel 150 tot 300 euro. Je hebt echter wel een ervaring om nooit meer te vergeten.

Een vakantie met dierbare herinneringen

Wil je een geslaagde vakantie beleven en volop genieten van zon, zee, strand en dansen? Boek dan een accommodatie op Mallorca en geniet volop van wat Mallorca je te bieden heeft. Zonder enige twijfel ga je een fantastische vakantie tegemoet, vol positieve herinneringen voor later. Dit kan zowel met je partner, je beste vrienden of gewoon met je hele familie. Kortom, boek je tickets online en geniet van een welverdiende vakantie op Mallorca.

Deel dit bericht

Ja? Is Mallorca jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Mallorca