Scooter huren op Mallorca

Bekijk accommodaties op Mallorca
Scooter huren op Mallorca

Je gaat natuurlijk naar het prachtige eiland Mallorca om van de zon, de zee en het uitgangsleven te genieten. Op Mallorca is namelijk altijd feest. Wat daardoor wel eens in vergetelheid raakt, is dat Mallorca ook een schitterende natuur heeft. Dat er stranden zijn waar het bij lang na niet zo druk is. Kleine dorpen waar je heerlijk kunt eten en panaroma's die je gewoonweg niet mag missen.

Vervoer

Om je echt vrij te voelen is er op een mooi eiland maar één vervoermiddel denkbaar en dat is een scooter. Dat geldt zeker wanneer je voor de eerste keer met een vriend of vriendin op vakantie bent. Lekker tegen elkaar zittend over het eiland rijdend en genietend van alles wat maar mooi is. Een scooter huren is niet duur en heel makkelijk. Bijna op iedere hoek vind je wel een scooterverhuurder. Je kunt al voor 39€ een scooter voor 24 uur huren. Dat betekent dat je, als je om 12.00 uur de scooter huurt, hem pas de volgende dag om 12.00 uur hoeft in te leveren. Zo kun je dus of laat in de avond terug keren of de volgende ochtend nog een extra trip maken.

Waar op letten?

Zorg er voor dat een scooter niet jullie vakantie verpest. Er zijn een paar simpele regels die je in ieder geval moet volgen.

  • 1. Zorg dat je altijd all risk verzekerd bent. Laat je goed informeren wat de voorwaarden zijn.
  • 2. Kijk hoe de banden er uit zien. Afgesleten? Laat die scooter maar staan, want daar ga je mee onderuit.
  • 3. Vraag naar het telefoonnummer dat je bellen kunt, mocht er iets stuk gaan onderweg.
  • 4. Tank altijd eerst vol voordat je op weg gaat, want wie weet hoelang het duurt voor dat je weer kunt tanken.
  • 5. Besef dat je de wegen niet zo goed kent. Stunten met een scooter kan heel leuk zijn, maar besef dat het ook heel gevaarlijk is en dat het wel even kan duren voordat hulp bij je is. Draag dus ook altijd een helm.

Genieten

Een scooter betekent ultieme vrijheid. Je kunt met een scooter overal op Mallorca komen. Dat geldt met name voor de oogverblindende stranden, zoals Portals Vells of Cala Torta. De weg er naar toe is avontuurlijk, maar bij aankomst zie je iets wat je nog niet eerder op Mallorca gezien hebt, namelijk een van de allermooiste stranden die er te vinden zijn.

Hieronder vind je de bekendste rentals om je scooter te huren, geselecteerd op prijs en kwaliteit.

Mister Scooter
Adres: Calle Manacor 123, Palma de Mallorca, Website

Mallorca Vintage Motors
Adres: Plaza Porta Santa Catalina 5, Palma de Mallorca, Website

Bullimoto Scooter rental
Adres: C/Pursiana 35, Palma de Mallorca, Website

Cooltra Scooter Hire
Adres: Calle Garsa 1, Palma de Mallorca, Website

Island Drive Scooter Hire
Adres: Plaza Porta Santa Catalina 5, Palma de Mallorca, Website

Deel dit bericht

Ja? Is Mallorca jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Mallorca